Monday, April 6, 2009

We can't spend our lives waiting to live.

Första veckan för eleverna på Mallorca är avklarad och helgen har varit fin.
Fredagen bidrog med regn men på lördagen skiftade vädret rejält och slog på med solsken och ca 25 graders värme. De flesta låg nere vid poolen och stekte/brände sönder medans andra tog följe ner till stranden i solskenet. Vår kära Halmstadlärare Patrik anlände och alla Halmstadelever jublade ;)

På söndagen började vi med att använda solkräm, väldigt lyckat, och sen gick vi ner och lade oss vid pooeln, där vi låg till strax innan lunch. Käkade lunch innan ett gäng gick ner till stranden, där tjejerna lade sig för att sola medans killarna kickade boll strax intill. Vattnet var skapligt kallt så att bada var inte så populärt, att bara doppa fötterna eller vada ut till knäna var mer poppis.
När vi kom hem från stranden höll Padde och Dan i en volleybollturnering som hölls en bit från hotellet, där många var med och spelade medans andra satt och solade bredvid.

Idag är det måndag och solen skiner. Vi sitter ute och jobbar med projektet och ska göra det denna veckan för att komma igång ordentligt. Nu ska vi snart ha lunch och efter det ska vi i min grupp gå till turistbyrån och kolla upp fakta om turisterna som kommer hit :)

Hoppas att det är dåligt väder hemma, för att nu har solen kommit till Mallis!

No comments:

Post a Comment