Wednesday, April 8, 2009

Den goda arbetsviljan som plötsligt försvann

Tjoflöjt !

I morse vaknade vi av frossa, det var riktigt kallt ute och alla bara väntade på att lite solsken skulle dyka upp.

Dagen har delvis bestått av både regn och sol, men nu ser det ut som att vädret äntligen kommer att bli lyckat till helgen, vilket vi uppskattar.

Idag var det dags för praktik för ena halvan av grupperna och alla skötte sig riktigt bra. Den andra halvan hade vanliga lektioner och då fortsatte alla som vanligt med projekten som hade goda resultat tills siestan började.

Efter siestan fick vi besök av Jörgen som skulle hjälpa oss med våra projekt. När det väl kom till kritan och han skulle hjälpa alla med projekten så sjunk allas arbetsvilja och alla ville genast lägga ner sina projekt. Vi får hoppas att Dan och Patrik muntrar upp oss och hjälper oss att finna glädjen i projekten igen.

Turismläraren Katharina från Varberg reste också hit för att hjälpa oss med projekten så vi får nu hoppas att hon har några fyndiga kommentarer och tips till oss.

Nu ikväll ska vissa till El Bodegon och titta på Champions league och bara ta det lugnt för imorgon är det en ny dag och imorgon är det dags för den ena halvan att praktisera och då måste man vara pigg och glad som Dan alltid brukar säga.

Vi får hoppas på en trevlig påskhelg med mycket sol. Hoppas ni inte saknar oss för mycket därhemma.

No comments:

Post a Comment